Nyt fra Brugerrådet

 

Året 2020 har vist for alle været et mærkeligt år. Corona og Covid-19 har styret vores gøren og laden. Allerede fra marts måned, hvor regeringen lukkede landet ned, har vi måttet leve med skrappe og mindre skrappe restriktioner.

Det har været vanskeligt at gennemføre arrangementer. De fleste arrangementer Brugerrådet havde tilrettelagt, blev desværre aflyst. Vi fik dog gennemført turen til Mandø, men det var på et hængende hår, 2 dage efter turen gik busselskabet desværre konkurs.

Efterhånden kom udendørsaktiviteterne i gang igen, og de fleste indendørs aktiviteter er også startet, Cafe Sabro er ligeledes blevet åbnet. Brugerrådet har gennem hele året afholdt månedlige møder, hvor vi har drøftet Corona situationen. Vi har desuden skaffet økonomi til at kunne investere i 50 nye Højskolesangbøger til Lokalcenteret, vi har valgt udgaven med stor skrift.

Brugerrådet har også deltaget i møder angående den nye struktur, der kommer i Magistraten for Sundhed og Omsorg, det være sig møder over nettet og fysiske møder. På grund af forsamlingsforbud og andre Corona restriktioner, har Brugerrådet valgt at påskønne de frivilliges indsats på anden måde end en fest.

 Det ser ud til at en vaccine mod Covid-19 er lige på trapperne og man ønsker at vaccinere den ældre del af befolkningen først. Brugerrådet vil derfor først forsøge at arrangere foredrag og arrangementer i andet kvartal af 2021, forudsat at restriktionerne ikke ændrer sig.

Det ser ud til vi kan skimte lyset forude. Dagenes længde går heldigvis den rigtige vej. Brugerrådet vil hermed gerne ønske alle et godt nytår og på gensyn i 2021.

Som vanligt et lille citat

” Det menneske der ønsker at blive gammel, må finde sig i at leve længe.”

Flemming Krarup

Brugerrådsformand

 


               Vores hjemmeside (www.sabrobrugerraad.dk) vil blive opdateret, så vi på den måde kan kommunikere ud til lokalområdet digitalt gennem hjemmesiden og analogt gennem Sabro Centerpost.


Der er oprettet 2 Facebook

grupper:

'Sabro Brugerraad' for Brugerrådets opslag.

'Cafeen Sabro Lokalcenter' for Café Sabro (caféen påSabro Lokalcenter). Brugerrådet vil ligeledes arbejde for, at Lokalcenter Sabro og Café Sabro vil udvikle sig til et mødested for hele lokalområdet på tværs af generationer.


 

Venlig hilsen


John Envoldsen


Webmaster