Nyt fra Brugerrådet

 

Snart er efteråret over os. Markernes farver er skiftet fra gult til grønt og sort, næste års afgrøder er ved at blive forberedt. Brugerrådet, håber at alle har haft en rigtig god sommer, med mange gode oplevelser. Alle Lokalcentrets (Folkehusets) aktiviteter er i fuld gang. Brugerrådet har besluttet at lave månedlige arrangementer hvis det er muligt. De temaer, vi tager op, er måske ikke altid de rigtige, så hvis der er nogle, der har forslag til spændende foredrag, musik eller anden form for underholdning, hører vi gerne fra jer. Hvis der er nogen der har ønsker om at opstarte nye aktiviteter er Brugerrådet klar til at være fødselshjælper og eventuelt være behjælpelig med at søge §18 puljen, Genlyd puljen og andre puljer, for at skaffe kapital til opstart.

Når man læser Aarhus Kommunes Håndbog for Brugerråd, er Brugerrådet medansvarlig for at der gives god information til brugere i lokalområdet. Det er i vor opfattelse, at vi i Brugerrådet lever op til det medansvar, blandt andet ved udgivelse og fordeling af ca. 700 eksemplarer af Sabro Centerpost til pensionister i lokalområdet. Som bekendt indeholder Sabro Centerpost jo netop mange vigtige informationer om Lokalcentrets (Folkehusets) aktiviteter.

Efter omstruktureringen af Magistraten for Sundhed og omsorg, har brugerrådet forhandlet sig frem til en ordning, der har gjort det muligt igen at omdele Sabro Centerpost til alle over 60 i Sabro Plejehjems område.

Vi er nu kommet så langt væk fra Corona pandemien at det vil være muligt at gennemføre efterårets arrangementer, men man ved jo aldrig hvordan covid 19 kan finde på at udvikle sig. Det er gudskelov også muligt igen at benytte caféen fuldt ud, så derfor en stor opfordring fra Brugerrådet til at benytte caféen så meget som muligt.

Nu ser vi frem til efterårets og julens arrangementer. Brugerrådet vil hermed gerne takke for den flotte opbakning til arrangementerne og ønsker alle en glædelig Jul og et godt Nytår, når vi når så langt. Som sædvanligt et lille citat, denne gang fra Ingstrup Mejeri.

 

” Alder spiller ingen rolle, medmindre man er en ost”.

  

Venlig hilsen

Flemming Krarup, Brugerrådsformand


              

Der er oprettet 2 Facebook grupper:

'Sabro Brugerraad' for Brugerrådets opslag.

'Cafeen Sabro Lokalcenter' for Café Sabro (caféen påSabro Lokalcenter).

Brugerrådet vil arbejde for, at Lokalcenter Sabro og Café Sabro vil udvikle sig til et mødested for hele lokalområdet på tværs af generationer.

 

Venlig hilsen


John Envoldsen Webmaster